Home » , , » 10 Artis Hollywood Illuminati Dan Freemason

10 Artis Hollywood Illuminati Dan Freemason

Written By wan hayden on 5 January 2013 | 17:29

Illuminati adalah umumnya yang berkuasa, terkenal dan kaya,ada juga selebriti-selebriti Hollywood bukan terdiri dari ahli Freemason /Illuminati. Oleh kerana Illuminati mengawal industri muzik dan filem gergasi dunia itu, tidak bermakna bahawa semua selebriti adalah ahli.
Selebriti tidak menjual jiwa mereka untuk menjadi terkenal seperti Will Smith, George Clooney, Tom Cruise, Mel Gibson dan ramai lagi.
Ahli-ahli Illuminati tidak percaya kepada Tuhan, mereka hanya takut kepada iblis dan Dajjal. Illuminati akan membunuh sesiapa sahaja yang menentang dan tidak mengikut kehendak mereka pada bila-bila masa untuk mendapatkan apa yang mereka perlukan.
Orang-orang yang "Anti-New World Order" dan bersuara menentang Illuminati akan dibunuh , dan yang paling baru-baru ini ialah Michael Jackson, dan Michael Jackson telah pergi untuk memberi amaran kepada seluruh dunia tentang apa yang Illuminati rancangkan. Jika anda melihat tajuk album dan cover album, "Don Killuminati " sebagai contoh; merujuk kepada Illuminati dalam tajuk ini, Bunuh + Illuminati.
Illuminati telah membunuh Michael Jackson, Marilyn Monroe, Jon Lennon, Jimi Hendrix, John F. Kennedy, Abraham Lincoln, Bob Marley, Amy Winehouse, Witney Houston, pelakon The Dark Night- Heath Leager, Kurt Cobain [Nirvana] Puteri Diana+Dodi Al-Fayed, Martin Luther King. Dan senarai seterusnya artis agen-agen Illuminati, Freemason dan menyokong Israel. Tidak hairanlah siri filem National Treasure lakonan Nicolas Cage dan Diane Kruger menyampaikan mesej dan sejarah kumpulan Freemason secara terang-terang.
Book Of Secret [Presiden Amerika]- Klik Sini 
Antara Bintang-bintang Hollywood yang popular dan ahli Freemason/Illuminati ialah:-
1- Lady Gaga- Terkenal melalui klip-klip video yang menggunakan kostum dan simbol-simbol syaitan/illuminati.
2-Madonna- Nenek tua ini yang asalnya menganut agama Kristian-Katolik,dan menukar kepada agama Yahudi-Kabbalah yang berkait rapat dgn kegiatan kumpulan freemason yg menyembah iblis dan Dajjal Laknatulah.
Bagi orang ramai, tidak syak lagi dia sedang dikawal oleh Illuminati!
Madonna adalah penyanyi pop kontroversi, beliau telah tertakluk dalam kontroversi banyak dalam konsert beliau. Beberapa konsertnya benar-benar mempromosikan syaitan, budaya LGBT dan menghina agama Kristian. Dalam banyak meliputi album dia, cara dia berpakaian kelihatan benar-benar pelik, sebagai kesan, ramai yang telah yang menyatakan dia adalah boneka Illuminati untuk brainwash orang/peminat dalam lagu-lagu beliau.
3- Penerbit album, pemuzik dan penyanyi terkaya di U.S, Jay Z dan isterinya Beyonce adalah menyokong kuat Zionist. Sebelum ini Jay-Z tidak dikenali dan berbakat, selepas dia menandatangi ahli kumpulan Illumination dan Freemason, juga dididik oleh kumpulan itu namanya terus melonjak dan sentiasa menunjuk keangkuhannya dengan simbol2 syaitan dan Dajjal.
Begitu juga sahabat baiknya, penyanyi rap popular Kenya West dan Lil Wayne.
Bentuk Piramid & simbol Freemason di cincin Kenya West.
4- Pemenang Anugerah Akedemi, Denzel Washington pelakon filem "Fallen" di mana syaitan yang kuat akan melompat ke dalam badan orang dan membuat mereka melakukan pembunuhan dan pada akhir filem ini, syaitan itu adalah yang masih hidup.
Jadi, Hollywood sentiasa menetapkan untuk membuat Lucifer [ Iblis Azazil ] makluk yang sentiasa  cuba melawan kuasa Tuhan.
5- Satu lagi penyanyi rap terkenal yang seolah-olah berada di dalam Illuminati. 
Lagu beliau “Not Afraid” dikatakan terlibat secara langsung dengan Illuminati, dan ia mungkin kelihatan dia sedang berjuang terhadap masyarakat rahsia ini sekarang tetapi teori konspirasi menolak konsep ini seperti dalam "Pemulihan" albumnya, anda boleh melihat pada penutup terdapat sebuah segitiga di belakang dia dan elemen-elemen lain untuk membuktikan dia ahli kumpulan illuminati melalui lirik dan simbol2 dalam album dia.
Eminem telah diketahui beberapa isu masalah dalam kehidupan, masalah ibu bapa, penceraian, isu-isu dadah dan alkohol di mana beliau telah melarikan diri dari kematian, dan lain-lain.
Dia sentiasa mahu untuk berjaya melalui lagu-lagu beliau mengikut beberapa maklumat biografi beliau, dan beliau akhirnya meninggal kristian dan menyertai angkatan Freemason.
6-Rihanna- Berdasarkan isyarat sering melakukan, teori konspirasi percaya dia menjadi sebahagian ahli Illuminati. Kes Rihanna adalah berbeza berbanding dengan penyanyi lain yang dikatakan dalam Illuminati. Banyak teori konspirasi seolah-olah membenci dia lebih kerana mereka percaya dia datang dalam industri muzik tidak benar-benar berbakat menyanyi, cuma layak digelar 'bintang fesyen', tetapi untuk berada di dalam Illuminati sendiri untuk menjamin masa depan beliau dengan kekayaan, kemasyhuran dan banyak lagi ...
Bunyinya mungkin tidak masuk akal, tetapi berdasarkan beberapa laman web, saya buat kajian, saya telah mencari teori ini. Terdapat juga gambar beliau dalam konsert di mana terdapat tatu pada lengan beliau menggambarkan pengasas Illuminati iaitu Adam Weishaupt [Pengasas Illuminati].

7- Pengacara 'Talk Show' terkenal Oprah Winfrey


8- Christina Aguilera

9- Britney Spears- Penyanyi bermasalah ini juga terlibat dengan angota Freemason dan dikatakan Madonna terlah membawanya ke arah itu. Dia meninggalkan agama asal dan menganut Kabbalah.
10- Nicki Minaj
Mereka dijanjikan kemewahan, kekayaan, kemasyuran dengan syarat meninggalkan agama asal, melakukan sesuatu untuk brainwash peminat, cipta berbagai-bagai fesyen kontraversi pelik untuk dijadikan ikutan peminat-peminat... 

1 ulasan:

  1. Ishh ishh nasib baik aku tak pernah minat dorang sume ni

    ReplyDelete

Translate