Home » , » Penemuan Rangka Alien Di Gurun Atacama, Chile

Penemuan Rangka Alien Di Gurun Atacama, Chile

Written By wan hayden on 24 April 2013 | 18:27

Sejak 100 tahun dulu para saintis barat mengkaji tentang kewujudan 'Alien' dan masih belum terjawab dan tiada bukti sahih alien ini pernah wujud. Semua gambar-gambar mengenai alien terbukti 'hoak' dan diakui seluruh dunia. Adakah gambar-gambar ini makluk sebelum Nabi Adam a.s atau dikenali sebagai Bangsa Polip atau makhluk al-Hin?Wallualam...just info saja.Ia telah dianggap sebagai bukti kehidupan asing, pengunjung mumia dari planet lain.

Sepuluh tahun selepas mayat enam inci 'alien ruang' telah pertama kali ditemui, mereka telah disahkan sebagai 'manusia' oleh saintis Stanford dalam dokumentari baru filem Sirius.
Sejak mayat makhluk manusia kecil - yang dikenali sebagai 'Atacama Humanoid' dan digelar Ata - ditemui di Gurun Atacama Chile itu 10 tahun yang lalu terdapat banyak spekulasi mengenai asal-usulnya.
Teori telah dimasukkan bahawa tulang adalah mereka daripada janin digugurkan, atau monyet, ataupun makhluk asing yang telah membuat pendaratan mendarat di bumi. 
Menurut akhbar tempatan Chile, seorang lelaki bernama Oscar Munoz menemuinya pada 19 Oktober 2003 apabila dia sedang mencari objek yang mempunyai nilai sejarah di La Noria, sebuah bandar hantu di Gurun Atacama.

Berhampiran sebuah gereja ditinggalkan, menurut akhbar itu,Munoz mendapati kain putih yang mengandungi, 'tulang yang pelik tidak lebih besar daripada 15cm [saiz pen].
Ia adalah makhluk yang dgn bergigi keras, kepala membonjol dengan bonjol ganjil tambahan di atas.

Badan adalah bersisik dan warna gelap. Tidak seperti manusia, ia mempunyai sembilan tulang rusuk.

'Selepas enam bulan penyelidikan oleh ahli-ahli sains terkemuka di Universiti Stanford, Atacama
Humanoid masih menjadi misteri yang mendalam, "kata doktor dan Disclosure Project pengasas Dr Steven Greer.

"Kami pergi ke Barcelona Sepanyol pada akhir bulan September 2012 untuk mendapatkan terperinci Sinar X, CAT
mengimbas dan mengambil sampel genetik untuk ujian di Universiti Stanford.

'Kami memperoleh bahan DNA yang sangat baik oleh pembedahan yg membedah hujung distal daripada dua sebelah kanan rusuk anterior pada makhluk manusia itu.

'Ini tulang yg jelas terkandung bahan-sum tulang, seperti yang dilihat pada mikroskop pembedah yang dibawa masuk untuk prosedur,'


0 ulasan:

Post a Comment

Translate